Tjänster

VVS

Vi utför alla slags VVS-arbeten med fokus på hög kvalitet och rätt åtgärder för ditt projekt. Vi åtar oss uppdrag från både privatpersoner och företag. Vi har mångårig erfarenhet av allt som rör VVS och arbetar med såväl nybyggnation och renovering av villor som flerfamiljshus och industrifastigheter. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Fjärrvärme

När du står inför valet av värmesystem finns ett flertal olika lösningar att välja mellan. En av dem är fjärrvärme, viket är en både miljövänlig och effektiv lösning för uppvärmning av fastigheter. Vi hjälper dig med din installation av fjärrvärme i alla dess delar – inkoppling av undercentraler, villaväxlare, svetsning med mera.

Vi har både kompetensen och erfarenheten att installera fjärrvärme i allt från privata villor till stora hyreskomplex och industrifastigheter. Tveka inte att kontakta oss redan idag med din förfrågan.

Rörmokeri

Är du i behov av en kompetent och erfaren rörmokare? Då har du hittat rätt. Vi åtar oss alla typer av rörmokeriarbeten. Allt från stora rörarbeten inom industrin till allehanda rörmokeriarbeten i bostäder som villor och flerfamiljshus. Vi har bred kompetens på området rörmokeri och utför felsökning av vatten och värmesystem samt åtgärdar problemen. Kontakta oss gärna med din förfrågan.

Enskilda avlopp – Vakuum-avloppssystem

Bor du i hus med enskilt avlopp innebär det att du själv är ansvarig för att din anläggning uppfyller kraven. Vi på Rörakuten i Gävle installerar kompletta anläggningar tryggt och säkert och vi har med vår långa erfarenhet stenkoll på de lagar och regler som gäller vid installation och skötsel av enskilda avlopp. Vi installerar även vakuumlösningar som ger en mindre vattenförbrukning och är ett miljömässigt bra val av avloppssystem. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med alla dina funderingar och installation av enskilt avlopp i Gävle med omnejd.

Värmepumpar

Att installera en värmepump för uppvärmning av din fastighet är ofta en både enkel och kostnadseffektiv lösning. En bra investering som snabbt betalar sig.

Vi på Rörakuten i Gävle arbetar med värmepumpar av kvalitetsmärket Nibe och hjälper dig med allt från energiberäkning och val av pump till installation. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Badrum

Är du i färd med att renovera ditt badrum? Prata med oss på Rörakuten i Gävle så kan vi hjälpa dig med allt från design till alla typer av rördragningar och installationer. Med vår mångåriga erfarenhet av VVS-arbeten vid såväl nybyggnationer som renoveringar kan du känna dig helt trygg med att alla arbeten utförs korrekt och med hög kvalitet. Är du privatkund kan vi erbjuda dig att designa ditt eget badrum utifrån Small, Medium eller Large. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan angående badrum och badrumsrenovering.

Kök

Vi på Rörakuten i Gävle är din trygga partner vid alla typer av VVS-arbeten i kök, såväl vid nybyggen som vid köksrenoveringar. Vi installerar dina nya kökslösningar korrekt och säkert. Vid köksrenoveringar bidrar vår gedigna kompetens och mångåriga erfarenhet till att vi är vana att hitta lösningar på allehanda problem som kan uppstå. Inget jobb är för stort eller för litet – Välkommen att kontakta oss med din förfrågan redan idag.

Varmvattenberedare

Vill du ha hjälp att installera din nya varmvattenberedare eller behöver du byta ut en gammal vattenberedare? Hos oss får du professionell hjälp och arbetet utfört med hög kvalitet. Många gånger installerar man både värmesystem och varmvattenberedare vid samma tillfälle och då gör vi givetvis hela jobbet. Ska du installera enbart varmvattenberedare är det viktigt att du ändå tar hjälp av fackman då du annars förutom att riskera skador i fastigheten även riskerar att försäkringsbolaget inte ersätter dessa. Tveka inte att kontakta oss på Rörakuten i Gävle för installation av varmvattenberedare.

Bra att tänka på

Vill du veta mer?

Kontakta oss på mejl, så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss

Rörmokare Rörakuten i Gävle